Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Om virksomheden

Speedhobby.dk ejes og administreres af Speedhobby ApS.

Virksomhedens CVR-nummer - 44834375
Virksomhedens juridiske adresse - Munkegårdsvej 21A 1. sal, 3490 Kvistgård


Retur adresse:

Speedhobby ApS
Munkegårdsvej 21A
3490 Kvistgård
Danmark
kontakt@speedhobby.dk
+45 3014 0736

Alle viste produktpriser på Speedhobby.dk er inkl. moms men ekskl. forsendelsesomkostninger.


Betalinger

Speedhobby ApS accepterer betaling via VISA, Dankort, Mastercard, Mobilepay og Anyday.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet opkræves ikke på dit kort, før ordren er afsendt.

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Når du handler på vores website, gemmer vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere det bestilte produkt. Det er ikke muligt for os at videregive kreditkortoplysninger eller opkræve et beløb flere gange. Du kan finde oplysninger om online shopping i EU her

Vi bruger cookies f.eks. for at give dig en bedre købsoplevelse, og vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. Læs mere om vores brug af cookies her.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@speedhobby.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Fortrydelse af en del af købet. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Returnering

Efter at have modtaget din vare, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. For at gøre det let kan du dig bruge vores returportal som du finder her (link).


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du udnytter din fortrydelsesret eller returret, bedes du kontakte kundeservice:

Post: kontakt@speedhobby.dk

Telefon: +45 3014 0736

Varen sendes til:

Speedhobby ApS
Munkegårdsvej 21A, 3490 Kvistgård
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.


Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få repareret eller udskiftet produktet, pengene tilbage eller du kan få en prisnedsættelse afhængigt af den specifikke situation.

Reklamationsretten dækker ikke mangler, skader eller slid direkte eller indirekte som følge af misbrug, manglende vedligeholdelse, vold, sammenbrud eller manipulation.

Speedhobby.dk skal underrettes om eventuelle klager inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er blevet opdaget, eller burde have været opdaget. Kontakt kundeservice og indsend billed- eller videodokumentation af fejlen eller manglen. Vi vender derefter tilbage til dig med yderligere instruktioner.

Hvis du opdager fejl eller mangler vedrørende et produkt skal du informere os om, at du ønsker at klage over det senest 2 år efter modtagelsen af ​​varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

I tilfælde af fejl, mangler eller manglende leveringer bedes du kontakte:

E-mail: kontakt@speedhobby.dk

Telefon: +45 3014 0736


Retur adresse:

Speedhobby ApS
Munkegårdsvej 21A
3490 Kvistgård
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Du er således ansvarlig for forsendelse, når du returnerer køb.

Fortrolighedspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Blasted Group og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på speedhobby.dk er Blasted Group

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på contact@blasted-rc.com.

Læs mere om vores privatlivspolitik her.


Levering

Se vores Forsendelsesmuligheder-side for leveringsoplysninger.

Speedhobby.dk tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499kr og fra 29kr ved ordrer under 499kr, ved levering til Danmark.

Bestilles varen inden kl. 15 afsendes den samme dag, og vil som udgangspunkt leveres den følgende dag. Speedhobby.dk tilbyder levering med PostNord og GLS, og tilbyder både levering til pakkeshop, til privatadresse samt erhvervsadresse.

I tilfælde af misligholdte leveringer sender Speedhobby ApS dig en ny levering uden beregning.

Pris og leveringstid for forsendelser i udlandet varierer afhængigt af dit bopælsland. Se vores forsendelsesmulighedsside i kassen for at få flere oplysninger. Prisen bestemmes af vægten af ​​de produkter, du bestiller, samt det land, hvor du er baseret, og vil blive angivet på udtjekningssiden. Se forsendelsesmuligheder for detaljer.


Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@speedhobby.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus: kpo.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

EU-Kommissionens online klageportal kan bruges til at indsende en online klage direkte, eller du kan finde et lokalt forbrugercenter for at søge rådgivning. Dette er især relevant, hvis du er forbruger bosiddende i et andet EU-land.

Klager indsendes via http://ec.europa.eu/odr.

Når du indgiver en klage, skal du indtaste vores e-mail-adresse kontakt@speedhobby.dk

Den seneste opdatering af vilkårene blev foretaget 28. maj 2024.