Returneringer

Returnering

Har du fortrudt dit køb eller var varen ikke lige det du regnede med? Speedhobby.dk tilbyder billig returfragt indenfor Danmark, hvis du bruger vores returportal som du finder her (link)

Ønsker du selv at oprette returforsendelsen er adressen:

Speedhobby.dk
Peder Skrams Gade 11 Kld. Th
1054 København
Danmark.

I tilfælde af fejl, mangler eller manglende leveringer, skal du kontakte:

E-mail: kontakt@speedhobby.dk
Tlf.: +45 3014 0736


Returneringspolitik

Du kan returnere varen indenfor 14 dage du har modtaget den. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi tilbyder dog en returportal som du finder her (link).


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Udvidet fortrydelsesret

90 dages udvidet fortrydelsesret

Udover de 14 dages fortrydelsesret ud fra ovenstående betingelser, tilbyder vi en udvidet fortrydelsesret i op til 90 dage fra du har modtaget varen.

Fortryder du dit køb på dag 15 til dag 90 gælder en begrænset fortrydelsesret, dette betyder at du skal sende varen retur til os inden for 14 dage fra du har meddelt os at du ønsker at fortryde købet.

Det er en begrænset returret, hvilket betyder, at du kan returnere et produkt, hvis det er af samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog det. Dette betyder, at f.eks. olie, brændstof, batterier osv. skal returneres uåbnet inden udløbsdatoen. Derudover skal produktet såvel som emballagen returneres i samme stand, som du modtog det.

Den originale emballage skal sendes i ubeskadiget stand.

Hvis produktet blev åbnet eller brugt, bortset fra hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt. Dette betyder, at når produktet returneres, refunderes kun en del eller ingen af ​​købsprisen afhængigt af den kommercielle værdi. Dette betyder, at du ikke må bruge RC-udstyret, da produktet ikke returneres i samme stand og emballage, som du modtog det.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du udnytter din fortrydelsesret eller returret, bedes du kontakte kundeservice:

Post: kontakt@speedhobby.dk

Telefon: +45 3014 0736

Varen sendes til:

Speedhobby.dk

Peder Skrams Gade 11 Kld. Th.
1054 København

Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.


Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få repareret eller udskiftet produktet, pengene tilbage eller du kan få en prisnedsættelse afhængigt af den specifikke situation.

Reklamationsretten dækker ikke mangler, skader eller slid direkte eller indirekte som følge af misbrug, manglende vedligeholdelse, vold, sammenbrud eller manipulation.

Speedhobby.dk skal underrettes om eventuelle klager inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er blevet opdaget, eller burde have været opdaget. Kontakt kundeservice og indsend billed- eller videodokumentation af fejlen eller manglen. Vi vender derefter tilbage til dig med yderligere instruktioner.

Hvis du opdager fejl eller mangler vedrørende et produkt skal du informere os om, at du ønsker at klage over det senest 2 år efter modtagelsen af ​​varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

I tilfælde af fejl, mangler eller manglende leveringer bedes du kontakte:

E-mail: contact@blasted-rc.com

Tlf .: +45 3014 0736


Retur adresse:

Speedhobby.dk

Peder Skrams Gade 11 Kld. Th.
1054 København

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Du er således ansvarlig for forsendelse, når du returnerer køb.