Sikker betaling

Sikker betaling på Speedhobby.dk

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på Speedhobby.dk. Derfor bruger vi kun de mest sikre betalingssystemer.


Kreditkortbetaling

Speedhobby.dk accepterer betaling via VISA, Dankort, Mastercard, Mobilepay og Anyday.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Beløbet opkræves ikke på dit kort, før ordren er afsendt.

Når du handler på vores websted, gemmer vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere det bestilte produkt. Det er ikke muligt for os at videregive kreditkortoplysninger eller opkræve et beløb flere gange. Du kan finde oplysninger om online shopping i EU her

Vi bruger cookies f.eks. for at give dig en bedre købsoplevelse, og vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. Læs mere om vores brug af cookies her.


Sikker betaling

At bruge sit kreditkort på Speedhobby.dk er helt sikkert. Betaling håndteres via en SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). SSL-kryptering sikrer, at ingen kan få fat i de oplysninger, du indtaster, mens du handler hos Speedhobby.dk.

Selve transmissionen er godkendt af Nets, den største betalingstjenesteudbyder i Norden, hvilket sikrer den bedst mulige sikkerhed.

Din garanti for, at du er i en sikker betalingszone, når du handler online, er et lille "Secure Server" -ikon, der vises øverst i din webbrowser. Afbilder oftest et lukket hængelåsikon.

E-handelssikkerhed har altid været debatteret. Imidlertid er dine juridiske rettigheder bedre, når du bruger kreditkort online end i fysiske butikker.

Når du bruger et kreditkort online, kan du gøre indsigelse og få dine penge tilbage, hvis du kan demonstrere, at:

- du har ikke modtaget din ordre

- dit kreditkort er blevet brugt bedragerisk af en anden

- et forkert beløb er trukket tilbage fra din konto uden din forudgående tilladelse.

- du har annulleret dit køb, før du har modtaget det (f.eks. hvis du har nægtet at acceptere pakken eller afhente den på posthuset).

Du kan gøre indsigelse ved at kontakte udstederen af ​​dit kreditkort, som ofte er din bank. Banken skal uden yderligere vurdering af indsigelsen returnere pengene til dig.

Der er ingen overskridelser fra din side i tilfælde af, at dit kreditkort er blevet brugt bedragerisk i en webshop, der bruger SSL i sit betalingssystem. Således er du bedre beskyttet end i den fysiske verden, hvor du har et overskud på € 150, hvis dit kreditkort misbruges.

Vores administrationssystem er struktureret på en sådan måde, at vi ikke kan trække et beløb, der er højere end det, du har godkendt.

Du kan læse om alle dine rettigheder, når du handler i EU på Den Europæiske Unions websted