Hvilken type fjernstyret bil skal jeg vælge?

06 april 2021 – Kenneth Christensen

En af de store udfordringer når man køber en ny fjernstyret bil, er at forstå alle de forskellige typer biler, hvordan de adskiller sig, og hvilken som passer bedst til, hvad du vil gøre med din RC bil. Nedenfor har vi listet de forskellige typer og forsøger at hjælpe dig med at beslutte, hvilken bil type der passer bedst til det du gerne vil. Lad os komme igang.

Fjernstyret Monster Truck.

Den bedste måde at nyde RC Monster Trucks på, er at blæse rundt på forskellige underlag, tage nogle flyvhop og generelt bare have det fedt. De er gode, hvis du vil køre på både terræn og asfalt, men deres høje tyngdepunkt betyder, at de ikke kan køre super hurtigt rundt om hjørner uden at rulle. Tilsvarende vil en meget kraftfuld monster truck lave wheelies, hvis du accelererer for hårdt, hvilket er super sjovt, men ikke en særlig hurtig måde at køre, hvis det er, hvad du vil. For ren bashing underholdning giver RC Monster Trucks sandsynligvis flest grin til pengene.

Find vores fjernstyrede monstertrucks her


Fjernstyret Touring Car.

Touring Cars er fjernstyrede biler lavet specielt til racing på flade, hårde overflader som asfalt, beton eller tæpper (hvis du kører konkurrencer) - stort set ligesom en rigtig racerbil eller sportsvogn. Greb, slick dæk og stramme linjer gennem svingene er hvad det handler om her. De tilbyder en enorm mængde fart, men kan ikke gå offroad eller lave flyvhop som offroaders kan. Hvis road racing er, hvad du leder efter, er RC touring biler den eneste vej at gå.

Se alle vores fjernstyrede Touring Cars her


RC Buggy.

Lige siden RC biler blev opfundet, har buggyen været et populært valg, hvilket gør den næsten legendarisk og er go-to typen for mange entusiaster. En RC Buggy tilbyder terrængående evner, der gør det til en meget god løsning for en person, der ønsker at have det sjovt både på vej og offroad, uden at gå alt for meget på kompromis eller behøve flere forskellige biler. Den (relativt) lave ridehøjde og lille dækstørrelse betyder, at de ikke kan tage meget hårdt terræn eller lave helt så store hop som nogle Monster Trucks eller truggier, men for en bil, der kan gøre både asfalt, skateparks og offroad spor, er det svært at finde en bedre allrounder. Monter  asfalt dæk, og du kan hurtigt lave dem om til vanvittige gade bashere også.

Se vores store udvalg af RC Buggys her


RC Truggy / Stadium Trucks.

Har du nogensinde spekuleret på, hvad du ville få, hvis du kombinerede de bedste dele af en RC Monster Truck med de bedste dele af en RC Buggy? Du ville få en RC Truggy - også kaldet en Stadium Truck! Den kombinerer chassisdynamikken fra buggy med dækmonteringen fra Monster Trucks, hvilket skaber en ustoppelig bashing maskine, der kan køre rundt i sving med utrolige hastigheder, men også klare noget temmelig hårdt terræn og tage nogle seriøse hop. Hvis du kun ønsker at eje en enkelt RC bil, er en Truggy værd at overvejelse, da de kan bruges til stort set alt.

Du finder vores fjernstyrede Stadium Trucks her


Fjernstyret Drift Bil.

Ja, den er sandsynligvis ret åbenlys for de fleste. Fjernstyrede Drift biler er lavet til én ting - den subtile kunst at køre sidelæns. Det lyder simpelt, men svært at gøre rigtigt og er uendeligt tilfredsstillende, når du endelig gør det. Lavet til at gå udelukkende på flade, asfalterede overflader, så de her bad boys duer ikke til terræn eller hop. Ligner meget en RC touring bil, men hvis du er mere til at se fantastisk ud og bashe omkring sidelæns end du er til ideallinjer gennem et svingene, er RC Drifting for dig.

Klik her for at se vores udvalg af RC Drift biler


RC Rock Crawler.

Hastigheden svarer ikke altid lig sjov, i det mindste ikke, når du kører en RC Rock Crawler. Med en meget høj ridehøjde, store knoppede dæk og fuldt skalerede differentialer er disse biler lavet til en ting: klatre over klipper, floder og stejle hældninger. Som en miniature version af en rigtig offroader, tilbyder RC Rock Climbers den unikke RC oplevelse at tage tingene langsomt og planlægge den ideelle linje gennem terrænet og langsomt, men støt arbejde din vej til toppen af ​​bakken.

Vores udvalg af fjernstyrede Rock Crawlers her.


Fjernstyrede Lastbiler.

Stor, robust og stærk. Lastbiler er bare pr definition cool. RC Lastbiler tilbyder mulighedem for at bygge og eje din egen miniature 18 Wheeler, og trække store læs omkring i dit nabolag. Det kører ikke hurtigt, men det er heller ikke formålet med RC lastbiler. Vi vil invitere alle vores venner og genopføre Convoy filmen! 10/4, Rubber Duck.

Se de fede fjernstyrede lastbiler i 1/14 skala her.


Så hvad er den rigtige RC bil for dig?

Svaret kan koges ned til to overordnede spørgsmål: Hvilken blanding af overflader vil du køre, og hvad vil du gøre med bilen?

Hvis du kun vil køre flade, hårde overflader, er RC touring biler, RC Drift Cars eller RC Lastbiler dine bedste, der hver især opfylder et meget unikt formål. Hvis omgangstider og kører hurtigt, er dit mål, så vælg med en Touring Car. Hvis maksimalt underholdning, er hvad du leder efter, anbefaler vi en drift bil. RC Lastbiler opfylder et meget specifikt formål, så hvis det er det, du vil have, ved du helt sikkert allerede.

Hvis du kører på en blanding af overflader, og bare vil bashe rundt og tage hop og fræse, vil en RC Monster Truck tilbyde endeløse timer med sjov. Hvis du vil bashe, men også gøre køre hurtigt eller køre grus bane og tage nogle omgange er en RC Buggy eller RC Truggy for dig. Generelt kan buggies klare lidt mindre terræn og hop, men kører ofte lidt bedre på baner, mens truggies kan klare en smule mere bashing, men på bekostning af lidt bane performance.

Sidst er Rock Crawlere, der er unikke i den forstand, at de ikke køre bashing eller fart, men kryber over terræn, ligesom en ægte offroader kører op af et bjerg. Det handler mere om fokus og strategi end adrenalinfyldt underholdning, så hvis det er det, du leder efter, er dette et indlysende valg.

Vi håber, at denne vejledning har hjulpet dig i din beslutning om at vælge den rigtige RC bil. Du kan Se alle vores RC biler her og filtrere dem baseret på typer for at se, hvad vi tilbyder i hver. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål - vi er glade for at hjælpe!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Alle kommentarer kontrolleres før udgivelse